Вночі у Миколаєві спалахнули дві автівки


09:2927.01.2024

За вчора і сьогодні вночі вогнеборці Миколаївщини загасили пожежі 4 об’єктів – двох в житлі і двох на транспорті.

Про це зранку 27 січня повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

26 січня о 15:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання в кімнаті житлового будинку по вул. Залізничній смт Токарівка Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. По прибуттю, черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області о 17:15 ліквідував пожежу площею 12 кв. м, врятувавши від знищення будинок.

Вже вночі, о 22:29, Службу порятунку сповістили про те, що по вул. Грушевського м. Баштанка горить перекриття одноповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно направлено вогнеборців 7 ДПРЧ. О 23:20, горіння ліквідували на площі 10 кв. м.

27 січня о 02:49 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання двох легкових автомобілів Mazda 6 та ГАЗель-3302 по вул. Архітектора Старова м. Миколаєва. До місця направлено два відділення 1 ДПРЧ. По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що автомобілі припарковані на території автостоянки АГК “Північний-2”. Пожежу на площі 4 кв. м о 03:05 ліквідовано. Вогнем повністю знищено автомобіль Mazda 6 та пошкоджено автомобіль ГАЗель-3302. Від знищення врятовано поруч розташовані три автомобілі.

В трьох випадках причини пожеж встановлюються.

Всього до гасіння залучались чотири одиниці техніки ДСНС та 15 вогнеборців. Також на місцях працювали співробітники поліції.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві вночі 26 січня горіла квартира в багатоповерхівці – вогнеборці евакуювали трьох мешканців.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube