Миколаївська ОВА та Всесвітня продовольча програма підписали угоду про формування соціально-економічного середовища (ФОТО)


08:5826.01.2024

У четвер, 25 січня, відбулася зустріч начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма з виконуючою обов’язки директора Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй в Україні Маріанною Уорд.

У межах зустрічі між Миколаївською обласною військовою адміністрацією та Всесвітньою продовольчою програмою було підписано угоду про формування соціально-економічного середовища, що сприяє розвитку індустрії інформаційних, комунікаційних та цифрових технологій для підтримки постраждалого населення.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Документ відповідно підписали начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та в. о. директора Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй в Україні Маріанна Уорд.

Угода, яку підписали сторони, визначає ключові аспекти співпраці та встановлює рамки для спільних ініціатив, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища у зоні конфлікту.

Екстрений телекомунікаційний кластер Організації Об’єднаних Націй почав свою роботу в Україні з березня 2022 року після ескалації збройного конфлікту між Україною та російською федерацією.

У рамках пілотного проєкту у м. Новий Буг Миколаївської області кластер забезпечив безперебійним інтернетом вісім закладів, серед яких дитячі садочки, школи, пункти незламності та медичні установи.

Крім того, ЕТК планує розширити проєкт на всю територію Миколаївської області.

Зазначимо, що також від Миколаївської ОВА в зустрічі взяли участь заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов, керівник Миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко та заступниця директора департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Анастасія Тодорова.

А від делегації були присутні координатор Екстреного телекомунікаційного кластера Організації Об’єднаних Націй Мохамеду Ндіат, керівник Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй в м. Одеса Шеху Абдулкарім та асистент з інформаційних систем Дмитро Савченко.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївщина отримала понад 1 млн.грн. на гаряче харчування школярів від Всесвітньої продовольчої програми ООН



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube