У Миколаєві цього року також заплановано встановлення камер відеоспостереження в рамках програми «Безпечне місто» – заплановано 144


14:1425.01.2024

У Миколаєві і цього року заплановане встановлення камер відеоспостереження в рамках програми «Безпечне місто».

Про це стало відомо сьогодні, 26 січня, під час розгляду проєкту рішення Про затвердження Положення про комплексну систему відеоспостереження «Безпечне місто Миколаїв» на сесії Миколаївської міськради, передає Інше ТВ.

Так, за словами начальника відділу стандартизації та впровадження електронного врядування ММР Дмитра Канарського, в цьому році заплановано обладнання 88 точок 144 камерами відеоспостереження з під’єднанням їх до системи «Безпечне місто». Це перша черга, але, якщо буде можливість, то реалізують ІІ і ІІІ черги, а це приблизно така ж сама кількість камер.

«Більша частка камер будуть «номерні», тобто дозволятимуть встановити номер та тип транспортного засобу», – додав Дмитро Канарський.

Як повідомляло Інше ТВ, нещодавно завдяки системі відеоспостереження «Безпечне місто» у Миколаєві зловили серійного нічного злодія, який спеціалізувався на магазинах і кафе (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube