9 офіцерів служби освітньої безпеки почали працювати в школах Вознесенська на Миколаївщині (ФОТО)


11:0324.01.2024

З понеділка в освітніх закладах громади розпочали роботу офіцери служби освітньої безпеки – пілотного проєкту, який реалізується за ініціативи керівництва держави за участі Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Вознесенської міськради, передає Інше ТВ.

Основна мета проєкту — захистити дітей у школах під час війни та створити безпекове середовище після її завершення. Даний проєкт реалізується в навчальних закладах, наближених до зони бойових дій, нагадують в Вознесенській міськраді.

«Перші 9 поліцейських розпочали стажування в ліцеях – 8, 10, ім. Т.Г. Шевченка 1, Інсайт, НВК – 3, ЗОШ – 2, 5, 6, гімназії – 4.

До повноважень офіцерів служби освітньої безпеки входить: пропускний режим; комунікація з екстреними службами; реагування на правопорушення.

В інших навчальних закладах громади офіцери освітньої безпеки почнуть працювати з нового навчального року», – також мовиться в повідомленні.

Як повідомляло Інше ТВ, 38 діючих поліцейських Миколаївщини пішли на практику в школах – вони стануть офіцерами служби освітньої безпеки (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube