Миколаївські шаблісти завоювали три нагороди чемпіонату України з фехтування серед юніорів (ФОТО)


20:1820.01.2024

У суботу, 20 січня, у Києві стартував чемпіонат України з фехтування на шаблях серед юніорів та юніорок.

За підсумками індивідуальних змагань національної першості миколаївські спортсмени вибороли дві золоті та срібну нагороди.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Так, серед юніорів «золото» здобув миколаївський шабліст Даніїл Скороход.

Даніїл без поразок здолав груповий етап – 5 перемог. В 1/8 здолав Тимофія Кравця – 15:5, у чвертьфіналі переміг Дмитрія Загребельного – 15:10. У півфінальному протистоянні Даніїл Скороход переміг Дмитрія Колобаєва – 15:10. У боротьбі за звання чемпіона України серед юніорів миколаївський шабліст здолав Романа Красновида – 15:9.

Серед юніорок золоту нагороду завоювала миколаївська шаблістка Вікторія Коротченко, а Владимира Бабенко – срібну медаль.

Вікторія перемогла у п’яти поєдинках групового етапу. В 1/8 Коротченко здолала Адріану Ящук – 15:11, у чвертьфінальному поєдинку перемогла Ізабеллу Гросул – 15:14. У боротьбі за вихід до фіналу Коротченко перемогла Вероніку Іванову – 15:5. У фінальному раунді Коротченко перемогла представницю Миколаївщини Владимиру Бабенко – 15:2.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські фехтувальники – з нагородами Всеукраїнського турніру пам’яті В.Андрієвського, який пройшов в 20-х числах грудня 2023 року у Львові.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube