Миколаївський боксер, чемпіон України з боксу Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині (ВІДЕО)


18:5910.01.2024

Майстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи 2022 року, чемпіон України 2023 року Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

«Для мене це честь стати амбасадором Миколаївських спортивних шкільних ліг. Цей проєкт допоможе дітям стати сильнішими, активнішими та впевненішими. Я вірю, що ми переможемо», – зазначив у відеозверненні Ельмір Набієв.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – це змагання серед учнів України під гаслом «Пліч-о-пліч. Разом переможемо». Цього року проєкт реалізовуватимуть у 20 областях України, серед яких і Миколаївська область. Команди змагатимуться у таких видах спорту: черлідинг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол.

Попередньо на Миколаївщині до змагань планують залучитися понад 100 команд та більш як три тисячі учнів. Загалом по Україні участь у проєкті зможуть взяти понад вісім тисяч шкіл, а це майже 300 тисяч учнів. На учнів очікує пʼять етапів змагань – шкільні, районні, міські, обласні та всеукраїнські.

Зараз ще триває перший етап – формуються збірні команди школи з виду спорту.

Приєднатися до наймасштабніших учнівських змагань країни можна до 1 лютого 2024 року, зареєструвавши свою команду тут https://scl.gov.ua/.

Як повідомляло Інше ТВ, миколаївський боксер Ельмір Набієв здобув золоту медаль чемпіонату України з боксу, який проходив в листопаді 2023 року у Львові, у ваговій категорії 54 кг.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube