Майже 25 млн. грн. сплатив бізнес за ліцензії на право торгувати підакцизними товарами на Миколаївщині


18:4104.01.2024

Як повідомили в управлінні контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Миколаївській області, у 2023 році до місцевих бюджетів Миколаївщини надійшло майже 25 мільйонів гривень плати за ліцензії на виробництво спирту коньячного і алкогольних напоїв, плати за ліцензії на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним.

Слід зазначити, що у 2023 році платникам регіону видано 5754 ліцензії (анульовано 1196 ліцензій) на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним.

Нагадуємо, що суб’єкти господарювання усіх форм власності мають право на оптову, роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним за наявності у них відповідних ліцензій. Плата за ліцензії здійснюється щоквартально, рівними частинами, і зараховується до місцевих бюджетів. 



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube