У Миколаєві поліція розпочала кримінальне провадження за фактом побиття 4-річної дівчинки її матір’ю – дитина зараз в лікарні


12:2802.01.2024

Як повідомляло Інше ТВ, вчора у Миколаєві п’яні батьки спочатку побили, а потім виставили майже голу 4-річну дівчинку на балкон.

Про це сьогодні, 2 січня, повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

«Вдень 1 січня до відділення поліції №2 Миколаївського райуправління звернулась 30-річна родичка дівчинки з повідомленням про те, що дитину побила матір.

У ході з’ясування обставин події поліцейські встановили, що 4-річна дитина поскаржилась дорослим, у яких разом із матір’ю та братом зустрічала новий рік, на те, що її вдарила мама.

Під час огляду у медичному закладі на тілі дитини виявили гематому, а також встановили інші захворювання. Нині дівчинка перебуває у лікарні.

За вказаним фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Із 21-річною матір’ю дитини проводяться слідчі заходи.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Призначено судово-медичну експертизу», – йдеться в повідомленні миколаївської поліції.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube