На Миколаївщині поліція впіймала 23-річного вандала, який, будучи п’яним, пошкодив понад 80 надгробків на місцевому кладовищі (ФОТО)


13:5629.12.2023

Як повідомляло Інше ТВ, 26 грудня до відділення поліції №1 Баштанського районного управління звернулись мешканці с. Великолександрівка Казанківської громади з приводу пошкоджень надгробків на місцевому кладовищі.

На місці події поліцейські зафіксували пошкоджені пам’ятники та розбиті надгробні плити на 83 місцях поховань, у тому числі і на могилах військовослужбовців, які загинули у війні, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від збройної агресії рф.

На даний момент вандал, який це зробив, затриманий.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

«У ході проведених розшукових та слідчих заходів оперативники встановили 23-річного зловмисника. Причетним до скоєння злочину виявився мешканець цього ж села. Зі слів молодика, напередодні ввечері він посварився з дівчиною, перебував у стані сп’яніння і пізно вночі пішов на кладовище до могили товариша. Там у нього стався раптовий напад агресії, під час якого він повалив та пошкодив надгробки», – прокоментував керівник Баштанського райуправління поліції Іван Хохлов.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube