МОМ підтримала, а Японія з Норвегією профінансували: у Миколаївському обласному центрі психічного здоров’я відремонтували відділення (ФОТО)


06:0619.12.2023

У закладі охорони здоровʼя встановили понад 80 нових вікон та 20 дверей, виконали внутрішнє оздоблення, ремонт у санвузлах. Також центр забезпечено функціональними ліжками, меблями, матрацами, сантехнічним обладнанням тощо.

Ремонт здійснено у рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Міністерства закордонних справ Норвегії й Уряду Японії.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаїської ОВА, передає Інше ТВ.

У понеділок, 18 грудня, заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов, начальник управління охорони здоров’я ОВА Максим Безносенко разом із міжнародними партнерами побували у закладі. Як розповіли представники МОМ, загальна вартість робіт та обладнання склала 250 тисяч доларів.

За словами Миколи Марінова, з початку повномасштабного вторгнення МОМ активно допомагає області, зокрема, й будівельними матеріалами.

«Всі етапи ремонту було виконано за чотири місяці, включно з переговорними процедурами та тендерами. Це гарний приклад швидкої роботи. Дякую нашим партнерам за оперативність та підтримку», – сказав заступник начальника ОВА.

Як зазначив Максим Безносенко, це єдиний заклад в Миколаївській області, який надає послуги у цьому напрямку.

«Після повномасштабного вторгнення збільшилася кількість звернень до цього закладу майже вдвічі. Він надає не тільки психіатричну допомогу, а тут ще працюють психологи, до яких можна звернутися за відповідними послугами», – додав він.

Як повідомляло Інше ТВ, Ротаріанці передали для лікарні у Березнегуватому на Миколаївщині мобільний шпиталь (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube