На приведення в нормальний стан укриттів у Вознесенську на Миколаївщині виділено понад 43 млн.грн. (ФОТО)


14:1413.12.2023

У Вознесенську в рамках Цільової програми цивільного захисту тергромади на 2023-2027 роки на утримання та приведення у належний стан захисних споруд в поточному році передбачено фінансування в розмірі понад 43,4 млн гривень (більш як 33,6 млн з міського бюджету та 9,8 млн державної субвенції).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА з посиланням на інформацію Вознесенської РВА, передає Інше ТВ.

Наразі завершено облаштування об’єктів укриття у закладах освіти, облаштовано найпростіше укриття у підвальному приміщенні комунальної установи «Вознесенський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю».

Облаштовані та рекомендовані до використання найпростіші укриття у Дитячій музичній школі, Дитячій школі мистецтв та Вознесенському художньому музеї ім. Кібрика. Завершено ремонтні роботи у двох захисних спорудах комунального підприємства «Теплосервіс».

Наразі тривають ремонтні роботи ще в чотирьох захисних спорудах.

Як повідомляло Інше ТВ, до повномасштабного російського вторгнення на Миколаївщині обліковувалось 959 захисних споруд цивільного захисту, у тому числі 256 сховищ та 703 протирадіаційних укриття. Наразі кількість об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту складає 1436 укриттів.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube