Двоє мешканців Миколаєва кудись поділи $11 тис. А щоб не зізнаватись в цьому рідним, заявили в поліцію про пограбування


09:5810.12.2023

Миколаївською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох мешканців м. Миколаєва віком 35-ти та 32-х років за фактами завідомо неправдиве повідомленні про вчинення злочину та завідомо неправдиве повідомлення слідчому про вчинення злочину, поєднаному з обвинуваченням особи в особливо тяжкому злочині (ч.2 ст. 383, ч.2 ст. 384 КК України).

Про це повідомили в Миколаївській окружній прокуратурі, передає Інше ТВ.

Так, слідством встановлено, що у липні поточного року у зловмисників виник злочинний умисел на вчинення завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст.187 КК України, з метою приховати втрату належних їм грошових коштів перед родиною.

Реалізуючи свій злочинний умисел, чоловіки повідомили на службу 102 та в подальшому завідомо неправдиві покази надали органу досудового розслідування та безпосередньо слідчому, про те, що невстановлені особи біля с. Виноградне Миколаївського району вчинили розбійний напад на них, заволодівши грошовими коштами у сумі 11000 доларів США.

Проте, у ході досудового розслідування встановлено, що злочину стосовно них вчинено не було.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділення № 8 Миколаївського районного управління поліції.

За вказані кримінальні правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі строком до 5-ти років.

Як повідомляло Інше ТВ, нещодавно на Миколаївщині у будинок фермера увірвались люди з автоматами у формі армії РФ: побили та пограбували його та дружину



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube