Сьогодні – день створення 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади: історія і бойовий шлях миколаївських десантників (ВІДЕО)


08:1201.12.2023

Сьогодні, 1 грудня, – день народження 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.

Служба зв’язків з громадськістю 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України опублікувала відео, присвячене історії створення і основним етапам славетного поступу наших захисників.

«Історія і бойовий шлях 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади – приклад мужності, хоробрості, вірності військовому обов’язку і присязі та високої ратної майстерності миколаївських десантників», – зокрема, йдеться в дописі до відео.

«Щиросердно вітаємо усіх ветеранів військової частини, діючих військовослужбовців, близьких та рідних наших побратимів з Днем створення 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади!

Миколаївська 79-ка – це той військовий організм, яким пишаються друзі, та який добре впізнали і стали боятися наші люті вороги.

На рахунку десантників 79-ої ОДШБр – сотні одиниць знищеної техніки окупантів і тисячі вбитих ворогів у цій війні.

Ми завжди перші, і там, де найважче.

Слава хоробрим і мужнім воїнам бригади, які незважаючи на холод і втому, в умовах смертельної небезпеки виконують поставлені командуванням завдання!

Вічна пам’ять нашим полеглим побратимам, які до кінця залишились вірними військовому обов’язку і присязі, віддавши у цій боротьбі своє життя!

Смерть російським окупантам!

Разом до Перемоги!

ДШВ – завжди перші! Слава ДШВ!

Слава Україні!», – також кажуть у бригаді.

Вітаємо нашу славетну «79-ку» з днем створення і дякуємо за захист!

Як повідомляло Інше ТВ, нещодавно Президент присвоїв 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді почесне найменування «Таврійська» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube