На Миколаївщині вдвічі зросла кількість звернень по допомогу від постраждалих від насильства – Миколаївська ОВА


06:3525.11.2023

У 2023 році станом на 1 жовтня на Миколаївщині понад 8000 осіб, які постраждали від насилля, звернулися по допомогу. Минулого року ці показники були вдвічі нижчими.

Про це у п’ятницю, 24 листопада, на брифінгу повідомила директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА Оксана Єльчієва, інформують в пресслужбі Миколаївської ОВА.

«На сьогодні на території Миколаївської області створено мережу спеціалізованих сервісів для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, у тому числі за підтримки Фонду народонаселення ООН в Україні.

Це 3 притулки для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/ або насильства за ознакою статі (обласний, Миколаївська та Снігурівська міські територіальні громади), 6 денних центрів соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/ або насильства за ознакою статі, 16 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, 3 спеціалізовані консультативні служби, Центр захисту та соціально-психологічної підтримки у процесі правосуддя дітей, які постраждали або стали свідками насильства (модель Барнахус), відділення інтегрованих послуг територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), інтегрований центр комплексної підтримки та мобільний простір для жінок «Вільна», – зазначила Оксана Єльчієва.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві суд “дав” 10 років 52-річному жителю Чернігова – за розбещення і порнопомсту



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube