Ситуація з опаленням у Миколаєві: мер каже, що Миколаївській ТЕЦ треба 1-3 дні, щоб ліквідувати всі пориви і запустити тепло туди, де його нема


22:1223.11.2023

«Миколаївоблтеплоенерго» завершить роботу по одній проблемній адресі завтра, а Миколаївській ТЕЦ треба 1-3 дні, щоб ліквідувати всі пориви і запустити тепло туди, де його нема.

Про це йдеться в повідомленні на телеграм-каналі Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича, передає Інше ТВ.

Зокрема, згідно повідомлення мера, у “Миколаївоблтеплоенерго” усі котельні в роботі. Тепло подається до всіх будинків, які обслуговує підприємство. Тимчасові проблеми за однією адресою: вул. 1 Лінія, 28-б. Тут ремонтні роботи обіцяють завершити завтра в першій половині дня.

Щодо ПрАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ».

«Працівники підприємства працюють цілодобово, щоб виконати ремонти всіх аварійних ділянок. Наразі із 7 поривів мереж відремонтовані 2 ділянки. Подати тепло споживачам обіцяють протягом одного-трьох днів залежно від кількості абонентів на відповідній мережі. Міські комунальні служби надають усю необхідну допомогу підприємству – ми залучили всіх необхідних фахівців і техніку міських комунальних підприємств», – йдеться в повідомленні мера.

Також він додав, що є 25 адрес, де потрібно відпрацювати саме ОСББ чи керуючим компаніям, оскільки саме вони винні у відсутності опалення.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на вчорашній вечір міська влада казала, що тільки 2 будинки «Миколаївоблтеплоенерго» і 13% будинків Миколаївської ТЕЦ не опалюються.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube