До Дня Десантно-штурмових військ миколаївським десантникам вручили 15 сертифікатів на придбання житла (ФОТО)


23:0321.11.2023

21 листопада в Україні відзначається День Десантно-штурмових військ. «Завжди перші» – їхній девіз, і ці мужні воїни виправдовують його на 100 відсотків.

У цей день миколаївських десантників вітав міський голова Олександр Сєнкевич, який від імені всієї громади Миколаєва вручив 15 сертифікатів на придбання квартир.

Про це повідомили в Миколаївській міськраді, передає Інше ТВ.

Олександр Сєнкевич нагадав, що програма з придбання житла була прийнята таким чином, щоб всі військовослужбовці, які служать у Миколаєві і сплачують військове ПДФО до бюджету міста, отримали достойну винагороду.

Важливо зазначити, що міська рада не обирає військових, яким будуть вручені сертифікати. Їх перелік надає військова частина і погоджує його з керівником гарнізону.

Мер Миколаєва додав, що програму зробили максимально відкритою, і анонсував, що в планах міської влади продовжувати надання квартир військовим.

Як нагадують в міськраді, Миколаїв став першим містом України, що започаткувало програму забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ. Програму розробляли спільно з військовими, щоб максимально врахувати їхні потреби.

Як повідомляло Інше ТВ, у вересні в Миколаєві 55 ветеранів отримали сертифікати на житло (ФОТО)

Також повідомлялось, що 21 листопада, в День Десантно-штурмових військ, Президент присвоїв 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді почесне найменування «Таврійська» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube