У Миколаєві ще три ОСББ отримають компенсацію за термомодернізацію своїх будинків


21:0621.11.2023

У Миколаєві ще трьом ОСББ нададуть компенсацію за впровадження заходів з термомодернізації житлових будинків. Кошти виплатять з міського бюджету.

Про це повідомили в Миколаївській міськраді, передає Інше ТВ.

Рішення про компенсацію було ухвалено під час засідання міської комісії з розгляду питань відшкодування відсоткових ставок, або частини тіла кредиту за залученими в кредитно-фінансових установах, кредитами на впровадження заходів з енергозбереження.

Компенсацію отримають ОСББ “Паритет-Ліски”, “Єдність Миколаїв”, “Космонавтів 88,90″. Вони брали участь у програмі «Енергодім” та Міській програмі енергозбереження “Теплий Миколаїв”.

Як нагадують в міськраді, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків можуть отримати консультації щодо участі у зазначених програмах.

За додатковою інформацією можна  звертатися до Центру енергоефективності: вул. Спаська 75А, 4 поверх, каб. 404, контактні телефони: +380506154799 та +380632219367.

Як повідомляло Інше ТВ, Лише 5% українців планують їхати з України на зимівлю, а як до холодів підготувалися інші громадяни та держава?



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube