У Баштанці представили нового керівника районного відділу поліції (ФОТО)


18:4013.11.2023

Сьогодні, 13 листопада, начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковник поліції Сергій Махно представив особовому складу т.в.о. начальника Баштанського районного управління поліції підполковника поліції Івана Хохлова. До цього він очолював сектор поліцейської діяльності №1 відділення поліції №2 у смт Березнегувате цього ж районного відділу.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Представляючи нового керівника, Сергій Махно наголосив на його професіоналізмі та лідерських якостях, які допомагатимуть в організації роботи підрозділу.

– Досвід Івана Хохлова у роботі покращить ситуацію у районі та забезпечить публічний порядок і безпеку та стабільну криміногенну обстановку, – зазначив начальник обласного главку поліції Сергій Махно.

У свою чергу, Іван Хохлов подякував за довіру та запевнив, що разом із особовим складом вірно служитиме на благо мешканців району й конструктивно забезпечуватиме виконання поставлених завдань.

Також Сергій Махно представив тимчасово виконуючих обовʼязки керівників відділень поліції Баштанського райвідділу. Відділення поліції № 1 (м. Новий Буг) очолив капітан поліції Анзор Маглаперидзе, відділення поліції № 2 (м. Снігурівка) – майор поліції Сергій Заєць, а сектор поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 2 (смт Березнегувате) – майор поліції Олександр Головченко.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївське районне управління поліції очолив Іван Ващенко з Полтавщини (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube