Миколаївський фристайліст Олександр Абраменко став першим віцепрезидентом Федерації лижного спорту України (ФОТО)


08:2005.11.2023

2 листопада в ході засідання чергової звітно-виборчої конференції Федерації лижного спорту України 2023 було переобрано керівні органи ФЛСУ, у томі числі 25 членів Президії. Захід проходив в офлайн форматі в місті Київ, в конференц-залі готелю «Русь».

Про це повідомляється на сайті ФЛСУ, передає Інше ТВ.

Ігор Мітюков, який очолював Федерацію з 2002 року, оголосив про завершення діяльності на цій посаді. Одностайним рішеннями Конференція обрала президентом ФЛСУ на 2023-2027 роки Леонідa Тікунa.

Першим віце-президентом обрано Олександра Абраменка, Олімпійського чемпіона Пхьончхана 2018, срібного призера Олімпіади Пекіна 2022.

Також було обрано трьох віце-президентів. Ці посади очолили Валерій Бєлінський, Андрій Нестеренко і Андрій Сторожук. На посаді генерального секретаря організації переобрано Юлію Сипаренко.

До 25 осіб збільшився склад Президії, до якої, окрім зазначених осіб, увійшли голова Комісії Атлетів Аннамарі Данча, голови технічних комітетів з видів лижного спорту, а також представники обласних осередків ФЛСУ, зокрема, представник Миколаївської області Максим Нескоромний.

Як повідомляло Інше ТВ, 16 лютого 2022 року миколаївський фристайліст Олександр Абраменко здобув «срібло» Олімпіади.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube