Миколаївець Данило Коновалов нагороджений орденом за перемоги на ІІІ Європейських іграх. І ще 4 миколаївських спортсмена, які виступають за інші команди


07:3309.09.2023

7 вересня Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №565/2023 «Про відзначення державними нагородами України членів національної збірної команди України на ІІІ Європейських іграх».

П’ятеро удостоєних згідно переліку в документі державних нагород спортсменів – вихованці миколаївського спорту, передає Інше ТВ.

Так, орденом князя Ярослава Мудрого ІV ступеня нагороджено Ольгу Харлан, чемпіонку з фехтування (зараз Ольга виступає за команду Києва).

Орденів «За заслуги» ІІІ ступеня удостоєні:

Олег Колодій — чемпіон зі стрибків у воду (виступає за команду Луганська);

Данило Коновалов — дворазовий чемпіон зі стрибків у воду (виступає за команду Миколаєва);

Олексій Середа — дворазовий чемпіон зі стрибків у воду (виступає за команду Луганська).

Також орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено Ксенію Байло, дворазову чемпіонку та срібну призерку зі стрибків у воду (виступає за команду Києва).

Як повідомляло Інше ТВ, миколаївський стрибун Данило Коновалов здобув дві золоті медалі для Миколаївщини – у синхронних стрибках з 3-метрового трампліна та змішаних командних стрибках. За сприяння Миколаївської обласної військової адміністрації Данилу буде надано виплату в розмірі 100 тисяч гривень коштом управління молоді та спорту.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube