Site icon inshe.tv

«Маленьке уперте містечко»: британський журналіст написав книгу про Вознесенськ на Миколаївщині (ФОТО)

Журналіст Бі-Бі-Сі Ендрю Гардінг написав книгу «Маленьке, уперте містечко: Життя, смерть і непокора в Україні» – про Вознесенськ на Миколаївщині.

Нещодавно відбулась презентація цієї книги, яка вже видавалася у Великобританії, США, Південній Африці, а навіть Австралії.

Про це повідомили в Вознесенській міській раді, передає Інше ТВ.

На презентації були присутні сам автор твору Ендрю Гардінг, Вознесенський міський голова Євгеній Величко, а також герої подій березня 2022 року та мешканці громади.

«Приїхавши у Вознесенськ робити репортаж, познайомився зі Світланою, місцевою мешканкою, розповідь якої надихнула на написання історії про незламних людей, які боронили своє рідно місто», – зазначив автор Ендрю Гардінг.

Міський голова Євгеній Величко висловив свою щиру вдячність автору за вражаючу історію, а також обговорили плани щодо проведення презентації в громаді, на якій буде забезпечено можливість отримати автографи від автора та взяти участь у сесії обговорення.

Зараз ведуться перемовини про переклад книги італійською, данською, фінською та китайською мовами.

Книгу можна придбати за посиланням https://www.amazon.co.uk/Small-Stubborn…/dp/1804183792, https://books.google.com.ua/…/A_Small_Stubborn_Town…

https://www.yakaboo.ua/…/a-small-stubborn-town-life…

Як повідомляло Інше ТВ, «Миколаїв 24.02.2022»: презентовано книгу Ганни Половенко (ФОТО)

Exit mobile version