До місцевих бюджетів Миколаївщини мобілізовано понад 370 млн грн земельного податку та орендної плати за землю


12:1925.08.2023

Плата за землю є одним з вагомих джерел наповнення місцевих скарбниць Миколаївщини.

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Олексія Пономарьова, податковою службою Миколаївщини приділяється значна увага ефективному адмініструванню земельного податку та орендної плати за землю, проводиться активна робота щодо проведення звірок з землевласниками, землекористувачами, орендарями щодо наявної площі земельних ділянок та використання пільг.

Як повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, у результаті цієї роботи, у січні – липні 2023 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області мобілізовано до місцевих бюджетів земельного податку та орендної плати за землю на суму 373,7 млн гривень.

Зокрема, від cуб’єктів господарювання – юридичних осіб забезпечено до місцевих бюджетів земельного податку та орендної плати за землю на суму 308,1 млн грн, від фізичних осіб та громадян, які самостійно обробляють земельні ділянки, – 65,6 млн гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині завдяки прокуратурі на користь територіальної громади стягнуто плату за землю у розмірі 15,9 млн грн



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube