Система охорони здоров’я Миколаївщини: Кім знов обіцяє кадрові рішення і просить миколаївців повідомляти, скільки ліків вони купили саме в лікарнях (ВІДЕО)


18:2918.08.2023

Сьогодні, 18 серпня, у Миколаєві побував Міністр охорони здоров’я. Віктор Ляшко не тільки побував в трьох лікарнях, а й провів нараду.

Саме за результатами цієї наради начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім знов пообіцяв кадрові рішення в системі охорони здоров’я, передає Інше ТВ.

«Ми відпрацювали по охороні здоров’я, є багато нарікань, будуть кадрові зміни», – підкреслив Кім.

Він додав, що з владою міста Миколаєва обласна влада дійшла згоди щодо єдиного медичного простору. «Також МОЗ надало вичерпний перелік бюджетних закупівель, некоректних закупівель, що де не так. Ми це будемо зараз відпрацьовувати», – сказав начальник Миколаївської ОВА.

Очільник області знов звернувся до людей з проханням надати йому інформацію, чи купляли вони медикаменти в лікарнях, і якщо так, то скільки.

«Будь ласка, дайте мені інформацію щодо того, скільки хто купив яких медикаментів за останній рік в миколаївських лікарнях. Пошта: fedorovalikar@gmail.com.

Боремося з тим, щоб медицина в нас була повністю безоплатна. Хай це комусь подобається чи ні, а ми це зробимо», – сказав Віталій Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, 1 серпня начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім оголосив про збір думок з приводу системи охорони здоров’я. За тиждень на «електронку довіри» надійшло понад 260 листів щодо ситуації в охороні здоров’я Миколаївщини, і вже тоді Кім обіцяв кадрові рішення.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube