Миколаїв проведе конкурси на ескізи меморіальних комплексів на честь загиблих у російсько-українській війні захисників України


13:2831.07.2023

На сьогоднішній сесії Миколаївської міськради депутати внесли ряд змін до Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва на 2022-2024 рр.

І частина змін стосувалась саме майбутніх меморіальних комплексів на честь загиблих під час російсько-української війни захисників України.

Про це повідомляє Інше ТВ.

Зокрема, депутати проголосували за проведення Відкритих всеукраїнських конкурсів на ескізи меморіального комплексу на території Центрального міського кладовища по Херсонському шосе, присвяченого воїнам-захисникам України, що загинули під час російсько-української війни, і меморіального комплексу на території кладовища в Корабельному районі, присвяченого воїнам-захисникам України, що загинули під час російсько-української війни.   

Також депутати внесли зміни до розділу цієї програми «Управління капітального будівництво» – доповнили новим об’єктом «Нове будівництво будинку культури на пр.Богоявленському, 328» для розробки проектної документації.

 За це проголосували 36 депутатів.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві визначились з місцем розташування меморіального комплексу на честь героїв російсько-української війни



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube