Шеврони Героїв: Зеленський показав, що йому вчора подарували в Очакові та Одесі (ФОТО)


21:4228.07.2023

Президент України Володимир Зеленський продовжив серію публікацій про шеврони, які є на стенді в його кабінеті, – про те, звідки вони, хто їх передав, які це підрозділи.

Нову розповідь він опублікував в своїх акаунтах у соцмережах, передає Інше ТВ.

«Наші Військово-Морські Сили разом з іншими елементами сил оборони й безпеки України здобувають захист і майбутнє для наших людей, для майбутніх поколінь українців, щоб вони жили у вільній і незалежній державі.

Дуже приємно було зустрітися з нашими захисниками та захисницями вчора в Очакові, із нашими військовими медиками в Одесі й отримати ці Шеврони Героїв.

Командування морської піхоти Військово-Морських Сил України, Флотилія Військово-Морських Сил України, Морське командування Військово-Морських Сил України, Річкова флотилія Військово-Морських Сил України, 360-та окрема берегова ракетна бригада, 10-та морська авіаційна бригада імені Героя України полковника Ігоря Бедзая, Інститут Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія», 84-й арсенал мінно-торпедного озброєння Військово-Морських Сил України, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону.

Дякую за вашу хоробрість і службу, за шеврони. Це справді почесно. Дякую всім, завдяки кому триває наш опір», – написав Зеленський.

Шеврони Героїв: Зеленський розповів про шеврони 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» та неофіційний шеврон зведеного загону 78-го полку ДШВ (ФОТО)

Шеврони Героїв: Зеленський розповів про «щасливий шеврон» 44-ї окремої артбригади (ФОТО)

Шеврони Героїв: 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube