У Миколаївській області розпочато телевізійне мовлення МХ-7


19:5705.07.2023

У Миколаївській області розпочато телевізійне мовлення МХ-7.

Про це повідомив представник у Миколаївській області Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Бондур, передає Інше ТВ.

«Мовлення здійснюється Миколаївською філією Концерну РРТ з передавачів у містах Вознесенську, Миколаєві, Новій Одесі, Первомайську, Южноукраїнську та селі Доброму Баштанської територіальної громади.

І зрозуміло, що це значно розширює зону охоплення глядачів ефірним телебаченням і покращить його прийом у Новій Одесі, Южноукраїнську та Баштанському районі!», – написав на своїй фейсбук-сторінці Сергій Бондур.

За ого словами, для прийому нового мультиплексу потрібні сет-топ-бокс (приставка) або сучасний телевізор, що вже має блок прийому сигналу у стандарті DVB-T2 та антена, здатна приймати сигнал метрового діапазону.

Якщо ви вже приймаєте сигнал цифрового телебачення – просто зайдіть у налаштування свого пристрою і заново задайте автопошук каналів.

Як повідомляло Інше ТВ, роботи з запуску державної цифрової мультиканальної телемережі, сигнал якої покриє понад 95% української території, розпочали в січні 2022 року.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube