Протягом доби на Миколаївщині рятувальники ліквідували 32 пожежі в природних екосистемах


13:0903.07.2023

2 липня на Миколаївщині зареєстровано 32 пожежі в екосистемах.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Горіли суха трава, сміття та чагарники на відкритих територіях Миколаївського (12 загорянь), Баштанського (13), Вознесенського (3), Первомайського (1) районів, а також три пожежі у м. Миколаєві.

Особовим складом підрозділів Головного управління ДСНС пожежі ліквідовано на загальній площі понад 33 га. Додатково до гасіння залучались: добровільна пожежна команда Шевченківської територіальної громади “Луч”, місцеві пожежні охорони “Широколанівка” та “Олександрівське”. В переважній більшості випадків спричинило пожежі – необережне поводження з вогнем громадян.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області нагадує: спалювання трави, листя, сміття та іншої рослинності заборонено законом та карається штрафом у розмірі від 3060 до 6120 гривень. Штраф для посадових осіб – від 15000 до 21000 гривень. Вкотре звертаємося до громадян з проханням не провокувати пожежі в екосистемах! Пам’ятайте, що навіть невелике згорання при сухій та вітряній погоді може сягнути значного масштабу та завдати чималих матеріальних втрат. Якщо ж ви стали свідком пожежі – негайно повідомте за екстреним номером Служби порятунку 101!

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині минулої доби зареєстровано 14 пожеж – у двох випадках горіла пшениця (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube