Оперативка по Снігурівській громаді на Миколаївщині: рівень води впав на 2,16 м, деякі переміщені мешканці вже повертаються додому


08:3713.06.2023

Станом на 07:00 13 червня рівень води в річці Інгулець знизився на 2 м 16 см. Загальна кількість підтоплених будинків – 353. Вода відійшла від 93 будинків.

Про це повідомив начальник Снігурівської МВА Іван Кухта, передає Інше ТВ.

«Переміщено із зони підтоплення 680 осіб, 22 з яких вже повернулися до місця свого проживання. Всім потребуючим, які звернулися до штабу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, було надано допомогу з розміщенням та забезпеченням речами першої необхідності.

Електропостачання відновлено в с. Івано-Кепине. Енергетики і надалі відновлюватимуть світло на територіях, де буде така можливість. Але частина обладнання і досі перебуває у воді.

Продовжується доставка продуктів харчування, питної води та засобів гігієни в підтоплені населені пункти, забезпечено підвіз води по місту Снігурівка, з 08:00 до 18:00 працюють пункти доочистки та розливу питної води.

Ще раз хочу подякувати всім, хто у цілодобовому режимі допомагає нашій громаді. Попереду на нас очікує робота з прибирання того сміття, яке прибило течією до берега та до домоволодінь та фіксація завданих збитків», – написав на своєму телеграм-каналі Іван Кухта.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора на вечір у Снігурівській громаді на Миколаївщині вода впала на 1,75 м – з електроенергією вже мешканці села Івано-Кепине



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube