На Миколаївщині за добу ліквідовано вісім пожеж, одна з яких через ворожі обстріли, на пожежі у Миколаєві є постраждалий (ФОТО)


10:5610.06.2023

Більшість пожеж за минулу добу – 6 з 8 – це пожежі сухої трави, очерету, чагарників та сміття.

У Миколаївському районі таких було три, по одній пожежі – у Баштанському та Вознесенському районах, а також у Миколаєві.

Вогнеборці приборкували вогняну стихію на загальній площі понад 8500 кв. м. До гасіння від ДСНС залучались 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 20 вогнеборців. Для підвозу води також працювала бочка ВР-3 ГАЗ-53 СТОВ “Агро-Темп”.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Також вчора російські військові вкотре цинічно обстріляли м. Очаків Миколаївського району області. Через влучання боєприпасів та їх уламків у місті виникла пожежа покрівлі житлового будинку. До ліквідації займання залучалось два відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Пожежу на площі 40 кв. м локалізовано о 15:30 та ліквідовано о 16:15. Інформація про постраждалих не надходила.

Згодом рятувальники 1 ДПРЧ ліквідували пожежу будівельного металевого вагончика та сухої трави по вул. Силікатній мкр Матвіївка м. Миколаєва. Про пожежу повідомили о 15:20. В результаті займання постраждав чоловік 1970 р.н., якого госпіталізовано до міської лікарні з опіками верхніх кінцівок. О 15:37 пожежі локалізовані та о 15:50 ліквідовані на загальній площі 330 кв. м. Причини займання встановлюються.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора на окупованому поки що Кінбурні знов спалахнула лісова пожежа (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube