Унікальні кадри: очаківські «морські котики» показали свою роботу на Херсонщині (ВІДЕО)


08:0208.06.2023

Цей репортаж був знятий ще взимку, але з міркувань безпеки операції публікація його стала можливою лише зараз.

Цей сюжет – погляд зсередини на роботу воїнів Сил спеціальних операцій: важку, ризиковану, часом відчайдушну, але таку необхідну для нашої спільної перемоги над російським ворогом.

Про це йдеться в дописі до відео, яке оприлюднив 73 морський центр СпП ім кошового отамана Антіна Головатого, передає Інше ТВ.

«Херсонщина. Каскад островів між лівим і правим берегами Дніпра. Це – «сіра зона» з усіх сторін оточена водою. Вона стала місцем, де кілька місяців поспіль українське військо та російські окупанти вели «тиху війну» за перевагу на Дніпрі.

Противник намагався проводити розвідку, мінувати територію, облаштовував позиції, спостережні пости. У свою чергу наші воїни не давали ворогу закріпитися і почувати себе вільно.

Непідконтрольні ділянки річки і суходолу, десятки мін під ногами, малі групи в пошуку противника і дрони, що цілодобового висять над головами. В таких умовах перемагають розум і хитрість, зухвалість і характер. Саме так працюють воїни морського центру спеціальних операцій ССО України», – кажуть очаківські «морські котики».

Як повідомляло Інше ТВ, Очаківські «морські котики» на південному напрямку знищили російського командира (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube