Данія надала регіонам 15 інклюзивних автомобілів для постраждалих від насильства – отримав і Миколаїв (ФОТО)


15:4925.05.2023

Кількість випадків домашнього та гендерно зумовленого насильства значно зросла під час війни.

Фонд Народонаселення ООН в Україні (UNFPA) передав 15 інклюзивних автомобілів, наданих урядом Данії, за підтримки Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерства соціальної політики України.

Про це повідомили в Посольстві Данії в Україні, передає Інше ТВ.

Ці автомобілі допоможуть людям у тому числі з інвалідністю, які постраждали від гендерно зумовленого та домашнього насильства, у 13 регіонах країни, включаючи місто Миколаїв, з яким Данію поєднує особливе партнерство, підкреслюється в повідомленні.

«Я пишаюся тим, що Данія передає 15 автомобілів для допомоги людям, які постраждали від гендерно зумовленого насильства, у тому числі людям з інвалідністю. Данія прагне підтримувати тих, хто постраждав від гендерно зумовленого насильства, і ми сподіваємося, що ці транспортні засоби стануть необхідним порятунком для тих, хто може почуватися ізольованим або самотнім. Ми міцно віримо у важливість інклюзивності та доступності допомоги для всіх і кожного, і для нас честь бути партнером UNFPA та України в цій важливій справі», – сказав посол Данії в Україні Олє Егберг Міккельсен.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку травня у Миколаєві експонувалась фотовиставка, присвячена темі домашнього насилля (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube