Перша книга від Асоціації учасників та інвалідів АТО з Миколаєва «Мій тато повернувся з війни» готова: хто може отримати і як


07:0425.05.2023

Як повідомляло Інше ТВ, ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО” з Миколаєва готує та незабаром видасть книги для дітей, які допоможуть їм психологічно адаптуватися до повернення батьків із фронту, – “Мій тато повернувся з війни” та “Моя мама повернулась з війни”.

Одна книга вже готова – “Мій тато повернувся з війни”.

Про це повідомляється на сайті проекту, передає Інше ТВ.

Комікс «Мій тато повернувся з війни» допомагає розібратися в емоціях та стосунках, зрозуміти та вирішити конфлікти у родині, а також дає поради, як знайти спільну мову із ветераном.

Посібник створений на основі життєвого досвіду ветеранів та їхніх родин, які поділилися із авторами своїми історіями та рекомендаціями щодо налагодження стосунків, і призначений для сімей ветеранів АТО, ООС  чи сучасної російсько-української війни, які зараз демобілізовані. В книзі пояснюється підліткам 10-15 років особливості спілкування з батьком, що повернувся з війни.

Отримати книгу безкоштовно можна у випадку, якщо батько дитини дійсно повернувся з війни, є ветераном АТО, ООС  чи сучасної російсько-української війни та має статус демобілізованого. Представнику дитини треба заповнити реєстраційну форму на отримання безоплатного примірника книги-коміксу, і наприкінці липня 2023 року книга буде відправлена службою кур’єрської доставки на зазначену адресу.

Реєстрація – на сайті проєкту.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube