День морської піхоти: як миколаївських морпіхів вітали Віталій Кім і мерія Миколаєва (ФОТО)


15:3023.05.2023

Сьогодні, 23 травня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім особисто привітав воїнів нещодавно створеної 38-ї окремої бригади морської піхоти, а делегація мерії Миколаєва привезла подарунки до професійного свята морпіхів на Схід.

Про це повідомили Віталій Кім і мер міста Олександр Сєнкевич на свої телеграм-каналах, передає Інше ТВ.

«Сьогодні відзначають своє професійне свято морські піхотинці. Вдалось особисто привітати воїнів 38-ї окремої бригади морської піхоти. Бригада нещодавно була створена на основі 503-го окремого батальйону морської піхоти. У хлопців та дівчат професійний командир – Герой України, та досвідчені командири батальйонів, які знають, що робити. Морська піхота – це еліта.

Воїни, ви сила та незламність!  Бажаю, щоб в бою все було легко. Бажаю гідно показати, що ви справді вмієте. Бажаю зустріти нашу Перемогу без втрат», – написав Кім в доповнення до фото.

А делегація Миколаївської міськради відвідала морських піхотинців, які тримають фронт на східному напрямку, і передала 6 позашляховиків, які були придбані за рахунок міського бюджету в рамках програми підтримки ЗСУ. Також чотирьом захисникам вручили ордери на квартири, повідомив мер.

«Ще раз вітаю морських піхотинців зі святом! Бажаю вам міцного здоров’я і незламності духу. Залишайтесь вірними завжди – своїм побратимам, своїй родині і нашій країні. Пам’ятаємо кожного і кожну, хто зараз перебуває у російському полоні. Наша держава робить усе можливе і неможливе для вашого звільнення і повернення до родин. Шануємо усіх, хто віддав своє життя за волю українського народу», – додав Олександр Сєнкевич.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні, 23 травня, Зеленський на фронті нагородив морпіхів (ФОТО).

Також повідомлялось День морської піхоти: рішення про створення Корпусу і відзнаки Президента України «За мужність та відвагу» (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube