Від сьогодні у Миколаєві додали ще одну ділянку, на якій патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAM


08:3123.05.2023

З 23 травня у Миколаєві додається ще одна ділянка, на якій патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAM, – на вул.Троїцька.

Про це повідомили у Патрульній поліції України, передає Інше ТВ.

Таким чином, у Миколаєві вже є 7 ділянок, де вимірюється швидкість.

Це Київське шосе (заїзд та виїзд з міста Миколаєва), 2 ділянки на пр.Богоявленський, Херсонське шосе, вул.Погранична, вул.Троїцька і пр.Центральний.

Від сьогодні у Миколаєві додали ще одну ділянку, на якій патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAM 1
Від сьогодні у Миколаєві додали ще одну ділянку, на якій патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAM 3

Загалом в Україні вимірюється швидкість на 260 ділянках автомобільних доріг. У регіонах, де тривають активні бойові дії, зокрема Донецькій та Луганській областях, прилади контролю за вимірюванням швидкісного режиму транспортних засобів тимчасово не використовуються, а в Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській — використовуються частково.

Як повідомляло Інше ТВ, контроль швидкості на дороги Миколаївщини повернули з  2 березня цього року через збільшення кількості ДТП.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube