Миколаївець Данило Коновалов став срібним призером особистого чемпіонату України зі стрибків в воду (ФОТО)


07:3318.05.2023

Миколаївець Данило Коновалов став срібним призером особистого чемпіонату України зі стрибків в воду, який зараз проходить в Києві.

Про це повідомили у Федерації Україні зі стрибків у воду, передає Інше ТВ.

Миколаївський спортсмен у стрибках з 3-метрового трампліну серед чоловіків набрав 421.90 бали і посів ІІ місце. Перше і третє посіли кияни Кірілл Болюх (429.25 бали) і Кирило Азаров (421.45 бали).

Особистий Чемпіонат України зі стрибків у воду проходить з 16 по 20 травня у Центрі спорту “Ліко” в столиці України. Саме за його результатами і стане відомий склад національної збірної на III Європейські ігри, що у червні стартують в Польщі, та чемпіонат Світу, який у липні прийматиме Японія.

Як повідомляло Інше ТВ, на Кубку світу зі стрибків в воду в китайському Сіані в середині квітня миколаївці Олег Колодій та Данило Коновалов, для яких це був  дебютний старт у такому складі, посіли 5 місце у синхронних стрибках з трампліну, набравши 378.99 бали. Також на дебютному для себе Кубку світу зі стрибків у воду миколаївець Данило Коновалов на 3-метровому трампліні посів високе 8 місце, набравши суму 392.55 бали.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube