В Баштанському районі Миколаївщини встановлюють модульні будинки (ФОТО)


14:1417.05.2023

У Широківській територіальній громаді встановлюють модульні будинки для тимчасового проживання людей, у яких повністю зруйноване житло у наслідок обстрілів російської армії.

Загалом на громаду передали шість конструкцій. В одному будинку можуть проживати п’ять осіб.

Про це повідомляє Баштанська РВА, передає Інше ТВ.

Монтажем модульних будинків займаються представники місцевої влади. На встановлення одного будинку витрачається пару днів. Усі необхідні матеріали для цього мають, людям необхідно лише підготувати територію для розміщення конструкції.

Наразі один модульний будиночок вже становлений у Широківської ТГ, ще п’ять споруд планують найближчим часом змонтувати.

У будинках буде п’ять ліжок, освітлення, вода. Все для того, аби людина мала змогу ночувати в більш-менш комфортних умовах.

«Модульні будинки – це варіант максимально швидкого забезпечення житлом людей, які вкрай цього потребують. Модульні будинки дають змогу родинам вже сьогодні жити на своїх подвір’ях, допоки ми працюємо над тим, щоб якнайшвидше відновити регіон та повернути людей до нормального життя», – зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Як повідомляло Інше ТВ, у квітні на Миколаївщині вже був встановлений 101 модульний будинок для ВПО і місцевих мешканців, чиє житло пошкоджено російськими обстрілами (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube