Внаслідок нічної російської атаки у Миколаєві постраждало 8 багатоповерхівок і хлібзавод – розпочато кримінальне провадження, наслідки обстрілу ліквідовуються (ФОТО, ВІДЕО)


13:4113.05.2023

Внаслідок нічних обстрілів 13 травня 8 багатоповерхівок зазнали пошкоджень.

Найбільше постраждав один 5-поверховий будинок. В ньому вибиті всі вікна, пошкоджені двері, балкони та дах. У решти будинків – вибиті вікна.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Із самого ранку на місці працюють наші комунальники. Вони розчищають територію від уламків, обрізають пошкоджені дерева, зашивають вікна ОСБ-плитами. На території хлібзаводу пошкоджений один із цехів та більше 20 автомобілів. Наразі там надзвичайники розбирають завали. Після цього газовики зможуть відновити мережі, і хлібзавод відновить роботу», – йдеться в повідомленні мера.

За інформацією ГУ ДСНС України у Миколаївській області, рятувальники, поліцейські, комунальні та аварійні служби міста, представники органів влади та волонтери Миколаївської обласної організації товариства Червоного Хреста України проводять відновлювальні роботи та надають допомогу громадянам після чергового цинічного нічного обстрілу Миколаєва.

Пліч-о-пліч, як єдиний механізм, всі працюють задля оперативної ліквідації наслідків влучання боєприпасів та їх уламків, щоб якомога швидше громадяни повернулись до звичайного ритму життя.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі Управління СБУ в Миколаївській області. На місці  події працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, криміналісти ГУ Нацполіції в області, поінформували в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури.

Як повідомляло Інше ТВ, Наслідки нічного обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube