Як зараз виглядає будинок хлопчика з Миколаївщини, який став героєм кліпу американського рок-гурту Imagine Dragons (ФОТО)


15:4911.05.2023

Як повідомляло Інше ТВ, Пісні війни. Imagine Dragons в пісні Crushed розповіли історію 14-літнього хлопця Сашка з Миколаївщини (ВІДЕО) 

По будинку, в якому мешкала його сім’я, російський танк випустив 9 снарядів, і тепер він повністю зруйнований.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук розповів народний депутат України Ігор Копитін, який познайомився з Сашком та його сім’єю.

«Сьогодні познайомився з героєм кліпу на пісню Crushed гурту Imagine Dragons 14-річним Сашком та його рідними. Сім’я мешкає у Новогригорівці Шевченківської ТГ, яка фактично знаходилася на лінії фронту. У селі на 90% пошкоджено або ж зруйновано житловий фонд.

Постраждала і сім’я Сашка. Їх будинок, який зараз нагадує більше купу каміння, аніж будівлю, стоїть на околиці села. По ньому російський танк випустив 9 снарядів. На щастя, ніхто не постраждав. Але будинок неможливо відремонтувати. Його потрібно зносити та будувати з нуля», написав нардеп.

За словами І.Копитіна, голова сімейства Андрій не впадає у відчай. Зараз одну з будівель сім’я облаштувала для проживання. Андрій разом зі старшим сином Віталієм відновлюють пошкоджену сільськогосподарську техніку та займаються обробкою землі. Андрій запевнив, що за півтора роки він вже житиме у своєму новому будинку.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube