Вчора у Миколаєві патрульні затримали двох п’яних водіїв, які скоїли ДТП (ФОТО)


15:2310.05.2023

9 травня патрульні в Миколаєві затримали двох водіїв напідпитку, які скоїли ДТП.

Про це повідомили в УПП в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, близько 18-ї години поліцейським на службовий планшет надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих вулиці Айвазовського. Як з’ясувалося, водій, керуючи автомобілем ЗАЗ, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припарковану автівку Geely. Спілкуючись з водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що останній погодився. Результат тесту становив 1,59 проміле, що майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

Через півгодини інспектори, які патрулюють в Інгульському районі міста, отримали подібне повідомлення про те, що на вулиці 12 Повздовжній водій автомобіля ЗАЗ скоїв наїзд на припарковану автівку Ford. Прибувши на місце події, інспектори виявили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські склали на обох водіїв протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині п’яний водій на Grand Cherokee насмерть збив велосипедиста та поїхав з місця ДТП. Але його розшукали (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube