Платники податків Миколаївщини сплатили до бюджету понад 5,7 мільярдів гривень


12:3805.05.2023

Бізнес Миколаївщини у складний для країни час продовжує працювати та сумлінно сплачувати податки до бюджету.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ігор Кузьмін, у результаті ефективної взаємодії представників бізнесу і податківців Миколаївщини у січні – квітні 2023 року до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 5,7 млрд грн податків і зборів, передає Інше ТВ..

До державної скарбниці сплачено 1,9 млрд грн, що на 277,9 млн грн більше, ніж у аналогічному періоді 2022 року. До місцевих бюджетів надійшло майже 3,8 млрд грн, додатково забезпечено порівняно з січнем – квітнем минулого року понад 1 мільярд гривень.

Лідерами серед основних джерел формування державного бюджету залишаються: податок на доходи фізичних осіб – 796,3 млн грн, податок на додану вартість – 620,6 млн грн, військовий збір – 285,6 млн грн, податок на прибуток – 192,9 млн гривень.

«Я щиро дякую усім господарюючим суб’єктам, які чесно декларують результати своєї діяльності та не ухиляються від обов’язку щодо сплати податків, адже завдяки цьому Миколаївщина та держава в цілому зміцнює і покращує свою економічну складову та фінансову стабільність, наближаючи нашу перемогу над окупантами», – зазначив Ігор Кузьмін.

Як повідомляло Інше ТВ, Дефіцит Держбюджету у квітні склав 31,5 млрд.грн. Але це значно менше, ніж прогнозувалось раніше



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube