Ліквідація наслідків ракетної атаки по Миколаєву 27 квітня: що зроблено за вихідні (ФОТО)


12:5001.05.2023

На вихідних комунальні служби міста продовжували працювати на місцях обстрілів 27 квітня.

Ліквідація наслідків продовжується і сьогодні, оскільки великий об’єм робіт, але про проміжні результати сьогодні, 1 травня, відзвітував Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Прибрані зелені зони, пішохідні доріжки та проїжджа частина від сміття та уламків. Люди досі виносять уламки зі своїх помешкань, тому будемо реагувати і все вивозити.

Також прибрана основна частина пошкоджених дерев. Викорчовуємо залишки.

Наразі комунальники оглядають зруйновані покрівлі у багатоповерхівках – будемо ремонтувати.

Зашили ОСБ-плитами більшу частину пошкоджених вікон у багатоповерхівках. Звертаю увагу, що найперше роботи проводимо у квартирах. Вікна у під’їздах та місцях загального користування зашиємо пізніше.

Відпрацьовуємо й інші об’єкти – навчальні заклади та адміністративні будівлі.

У приватному секторі адміністрація Центрального району провела огляд 89 приватних житлових будинків. Мешканцям 86 постраждалих будинків видано матеріали: плівка – 660 м; OSB плити – 131 листів; брезент – 95 од.

Вивезення будівельного сміття після обстрілу заплановано на цьому тижні. Далі будемо вивозити у міру накопичення.

Додатково мешканцям постраждалих будинків видано 80 гуманітарних наборів та 50 баків води. Завтра буде видано ще 100 наборів», – в доповнення до фото написав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв, увага! Куди звертатись, якщо ваше житло пошкоджене російськими обстрілами (АЛГОРИТМ ДІЙ)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube