Де батьки, для чого йому пістолет? Що розповів Комарову Зеленський в Миколаєві, і як це було (ВІДЕО)


06:0630.04.2023

В лютому цього року, до річниці початку війни ми публікували “Рік” – документальний проект “Світу навиворіт” і Дмитра Комарова (ВІДЕО)

Зараз Комаров опублікував відео про те, що було за лаштунками тих зйомок, і виявилось, що частина з них була зроблена під час інтерв’ю Зеленського під час поїздки в Миколаїв.

Нарада в підземеллі, повітряна тривога, відвідування шпиталю, морпорт… А в паузах – запитання про особисте.

-Я сам роблю атмосферу навколо себе і свій робочий день, – сказав президент.

Він також розповів, як змінились пріоритети за рік війни, про усвідомлення, як бути президентом воюючої країни. З чого починається це визначення, як створювались плани.

Зеленський вважає, що навіть евакуація до Західної України, виїзд із столиці, був би неправильним. І шкідливим для країни.

Зеленський розповів, що він і його команда була готова дати опір – бо він вважає, що “президент в полоні в росіян – це ганьба”.

Президент дав відповідь на те, що таке для нас перемога, визнав, що батьки за нього переживають, вони стежать за ситуацією в країні та також вірять у нашу перемогу.

“Мої батьки, вони все знають. Вони перебувають тут, в Україні, у себе вдома. Мама завжди ставить, мені здається, одні запитання: як я, чи поїв. А батько каже: “Слідкуємо, молодці, добивайте їх”, – зізнався Зеленський.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube