Під час ракетного удару по Умані загинув відомий рок-музикант з Миколаєва Володимир Макаровський (ВІДЕО)


14:4328.04.2023

В Умані триває розбір завалів багатоповерхового будинку після нічного ракетного удару 28 квітня.

Серед загиблих – відомий у Миколаєві рок-музикант Володимир Макаровський.

Про смерть чоловіка 1958 року народження повідомив у Facebook його знайомий Антон Слєпухін, пише «Апостроф».

“Дядя Вова. Макаровський. Старший товариш, музикант, вчитель. Найфіромвіший рокер зі стареньких, якого я знав. Саме він дав мені зрозуміти, як можна і потрібно виконувати якісний рок англійською мовою. Добряк, справжній індіанець. Народився тільки не там, де треба. Можу не покрививши душею порівняти його з багатьма західними вокалістами. Помер теж не там, де треба. У заповідному місці, в Умані, від прильоту й**них визволителів. Якщо потойбічний світ існує, він знайде там непогану компанію дружбанів, з якими можна круто поджемити. Спочивай з миром”, – йдеться у публікації.

Володимир Макаровський виступав у рок-гурті “Фокстрот”, був талановитим вокалістом та гітаристом. Мешканці Миколаєва, які знали музиканта, вшановують його пам’ять, діляться відео з виступів.

“Тяжко прощатися з такою людиною. Він був і вчителем, і другом, і прикладом багато в чому. Стільки планів було, стільки музики хорошої написано. Він альбом такий класний писав, справді видатний. Не все встигли. Нам його дуже не вистачатиме”, – пишуть у коментарях.

“До нього завжди можна було зайти в гості, попити чаю та поговорити про музику. Він завжди ділився з нами, молодими рокерами, усім, що вмів і знав… Справжній Музикант, справжня Людина… Талант… Учитель”.

“Світла пам’ять Вові, щира подяка за ті дива, які він нам дарував”.

Як повідомляло Інше ТВ, Загиблих в Умані вже 16, загиблих дітей неможливо впізнати (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube