Мер Миколаєва обіцяє 10 тис.грн. за інформацію про вандалів, які знов зірвали з місця гранітну кулю (ФОТО)


16:5321.04.2023

Невідомі вандали знов зірвали з місця гранітну кулю в сквері «Серце міста» і пошкодили міську комунальну власність.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич і пообіцяв 10 тис.грн. за інформацію про вандалів, передає Інше ТВ.

«Схоже, війна нічому не вчить деяких людей. Довгий час у Миколаєві лишалось мало жителів (переважно пенсіонери), більшість евакуювались, хтось – в інші міста, хтось – за кордон. Тепер почали повертатися. І що ми бачимо?

Я не знаю, хто саме робить такі речі. Якщо ті, хто був у Миколаєві весь цей час, – у мене питання: вам мало в місті руїн? Якщо ті, хто повернувся, – ви себе так і в Європі поводили?

Шановні, чистота і краса міста – це і ваша відповідальність! Це ж наше “Серце міста”. Там щодня гуляють батьки з дітьми, молодь грає в баскетбол, займається воркаутом.

Ганьба тим, хто дозволяє собі таке витворяти!

Друзі, якщо бачите покидьків, які щось руйнують у місті, – терміново телефонуйте в поліцію!

10 тис. грн анонімно тому, хто надасть інформацію про того, хто це зробив», – написав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, скидати 250-кілограмові кулі з постаменту у сквері “Серце міста” стало чиєюсь збоченою розвагою. Подібний випадок переміщення гранітних куль у “Серці міста” було зафіксовано у січні 2021 року, а потім – в березні. А до того – восени 2020-го. Зважаючи на те, що вандалів так і не знайшли, відеоспостереження у сквері немає.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube