Всі морські пляжі в цьому році будуть закриті через інтенсивне замінування – начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім (ВІДЕО)


15:4920.04.2023

Цього року всі морські пляжі Миколаївщини будуть закриті через інтенсивне замінування.

Про це в коментарі УНІАН сказав начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Але, за його словами, можливо, будуть доступні внутрішні води – лимани та річки, але тільки за умови, якщо там немає загрози та не було обстрілів.

За словами голови Миколаївської ОВА, течії в морі та лиманах інколи виносять на берег небезпечні предмети навіть за 50 км від місця потрапляння їх у воду, а для повної очистки усіх українських пляжів  може знадобитися до 70 років.

Як повідомляло Інше ТВ, минулого року в Миколаївській області діяла заборона купання на всій лінії морського узбережжя. Також було заборонено діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за відсутності умов перебування під час повітряної тривоги (наявність бомбосховищ, обладнання підвалів, наявність систем сповіщення та евакуаційного транспорту). Але було дозволено відвідування лісових урочищ та супутніх туристичних локацій, таких, як «Лабіринт», «Василева пасіка», «Грушівка», «Лівобережжя». Теж припустимо функціонування кемпінгів на території Вознесенського, Первомайського районів та Коблівської територіальної громади з усіма умовами дотримання пожежної безпеки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube