На Миколаївщині виявили чергового адепта «руського міру» (ФОТО)


11:4617.04.2023

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури повідомлено про підозру 56-річному мешканцю с. Станіславчик Первомайського району за фактом поширення матеріалів, що містять глорифікацію осіб, що здійснюють збройну агресію рф проти України(ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі та поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

За даними слідства, підозрюваний у серпні 2022 року через заборонену соціальну мережу «Однокласники» поширював матеріали, які глорифікують осіб, що дійснюють збройну агресію рф  проти України, розпочату у 2014 році.

За місцем проживання фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили мобільний телефон, в якому містились докази злочинної діяльності. Вилучений гаджет слідчі направили на проведення експертних досліджень.

Досудове розслідування здійснюється Первомайським районним відділом поліції за оперативного супроводу управління Служби безпеки в області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, на минулому тижні був викритий 27-річний мешканець Южноукраїнська, який на особистій сторінці відео-хостингу поширював контент на підтримку дій російських окупантів та глорифікацію осіб, які здійснюють збройну агресію рф на території України, а також виправдовував та визнавав правомірним тимчасову окупацію частини території України



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube