Поранені бійці будуть продовжувати військову службу в ТЦК та СП Миколаївської області (ФОТО)


21:4213.04.2023

В Миколаївському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП) продовжується робота щодо проходження військової служби бійців, які, захищаючи країну на передовій в бойових військових частинах, отримали поранення.

Вони не полишать військову справу, а продовжать нести службу в ТЦК та СП Миколаївської області.

Про це повідомляють в ТЦК та СП Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Сьогодні, 13 квітня, до Миколаївського ОТЦК та СП прибув військовослужбовець Назар, який воював у складі окремої гірсько-штурмової бригади. Він був кулеметником. Назар отримав поранення під час бойових дій у Донецькій області, однак вирішив не звільнятися зі служби, а продовжити її у небойовому підрозділі.

Начальник відділу персоналу Миколаївського ОТЦК та СП запропонував йому проходити службу в роті охорони Баштанського районного ТЦК та СП на посаді стрільця, звідки він і призивався, звідки він родом. Як кажуть: «Вдома й стіни лікують». Назар зазначив, що, як тільки пройде лікування, то приєднається до своєї бригади: «Побратими б’ються, і я до перемоги зброю не складу. А як інакше? Війна ж триває!».

Таких бійців багато, які бажають залишитися в строю і боронити Україну до перемоги.

Як повідомляло Інше ТВ, 1 березня особовий склад Миколаївського стрілецького батальйону ЗСУ прийняв присягу на вірність українському народові (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube