У Миколаєві проведуть оцінку прозорості та доброчесності КП «Миколаївводоканал»


15:3013.04.2023

Оцінити рівень прозорості та підзвітності, ризики доброчесності та рівень корпоративного управління на КП “Миколаївводоканал”.

Із таким проханням до Антикорупційної ініціативи ЄС звернувся міський голова Олександр Сєнкевич, повідомили в Миколаївській міській раді.

“Сьогодні ми комплексно реформуємо роботу комунальних підприємств міста. Модернізуємо матеріально-технічну базу, залучаючи допомогу міжнародних партнерів, покращуємо умови праці, змінюємо алгоритми роботи. “Миколаївводоканал” є критично важливим для Миколаєва, адже забезпечує водою усе місто. Під час післявоєнної відбудови це підприємство чекають колосальні зміни. Для того, щоб ефективно його реформувати й підготувати для роботи з міжнародними партнерами, нам необхідна незалежна оцінка його стану”, – пояснює міський голова.

Миколаїв є одним із шести Міст доброчесності, які співпрацюють з Антикорупційною ініціативою ЄС. Організація погодилась здійснити таку роботу й оголосила тендер на проведення Оцінки цілісності комунального підприємства із водопостачання у Миколаєві. Метою завдання є розробка методології оцінки цілісності водопостачання у Миколаєві, проведення такої оцінки та надання практичних рекомендацій щодо виявлених ризиків.

Цілі оцінки доброчесності такі: оцінка прозорості та підзвітності процедур і процесів; оцінка ризиків доброчесності: правових, інституційних, фінансових та інших факторів для виявлення вразливостей у діяльності комунального підприємства; оцінка корпоративного управління; оцінка циклу закупівель.

Детальніше за посиланням.

Дедлайн: 24 квітня, 18:00.

Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) – провідна антикорупційна програма в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії. Програма була запущена у червні 2017 року.

Як повідомляло Інше ТВ, Є вода, нема води, смердить вона чи пахне, миколаївці мусять платити – «Миколаївводоканал» нагадує про неминучість розплати



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube