В живій експозиції Миколаївського зоопарку з’явиться крокодил Арафат, який до російського вторгнення жив в приватній колекції


13:3204.04.2023

Як повідомляло Інше ТВ, 426 тварин 61 виду – стільки екзотичних домашніх улюбленців прийняв Миколаївський зоопарк за 4 перших місяці повномасштабного російського вторгнення.

Зараз миколаївці почали повертатися додому і забирати своїх звірів назад. Тільки не нільського крокодила Арафата, якого вже в травні зможуть бачити відвідувачі.

Про це в програмі «Діалог» ТРК «МАРТ» розповів директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчий, передає Інше ТВ.

«Забирають. Не за всіма приходять. Забрали різних плазунів. Але також і приносять. Буквально в кінці тижня принесли ще одну шиншилу, разом з кліткою. Здається, це була 58-ма шиншила, яку нам принесли. За крокодилом не приходили. Його звуть Арафат. Власники не дзвонили, не питали за нього. Зараз ми його переведемо до вольєру, де жив Вася (на початку цього року Вася, який прожив в Миколаївському зоопарку більше 70 років, помер, – прим.ред.). Але Вася був лагідний і спокійний алігатор, а цей – агресор. Тому треба переобладнати (вольєр) – зробити перегон, щоб його можна було ізолювати на час прибирання. Думаю, що в травні він вже буде на новій експозиції», – сказав Володимир Топчий.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube