Миколаївська область підписала меморандум з Південночеським краєм Чехії про співпрацю (ФОТО)


09:0704.04.2023

У понеділок, 3 квітня, делегація представників уряду Південночеського краю Чехії на чолі з першим заступником очільника краю Франтішеком Таліром та представників організації «Post Bellum» на чолі з головою ради директорів Мартіном Крупою відвідали Миколаївську область.

Під час візиту делегації начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та перший заступник очільника Південночеського краю Чехії Франтішек Талір підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Одним з основних напрямків співпраці є встановлення успішних відносин у сферах освіти, культури, туризму, соціальних питань та навколишнього середовища. Також сторони співпрацюватимуть на регіональному рівні у процесі поступової інтеграції України до Європейського Союзу та розвиватимуть торгівлю й інвестиції між Південночеським краєм та Миколаївською областю.

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім висловив подяку партнерам з Чехії за надану допомогу регіону та зазначив, що підписання Меморандуму є важливим кроком для подальшої взаємодії між сторонами.

Зі свого боку Франтішек Талір запевнив про продовження підтримки Миколаївської області й України, в цілому.

Зазначимо, що при підписанні Меморандуму були присутні директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики обласної військової адміністрації Олександр Корольов, фінансовий директор, член Ради директорів «Post Bellum» Ян Полоучек, голова Колегії пам’яті нації «Post Bellum» Ян Добровський та помічник заступника очільника Південночеського краю Чехії Марек Новак.

Як повідомляло Інше ТВ, Віталій Кім попросив більше “засобів праці” у представників МОМ, які відвідали Миколаїв (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube